A kosár üres

Szállítási feltételek

Webáruházunkban a szállítási lehetőségek a következőek:

1. Házhozszállítás futárszolgálattal

A házhozszállítást a Express One Hungary Kft. (Székhely: 1239 Budapest, Európa út 12., Cjsz: 01-09-980899, adószám: 13947109-2-43 a továbbiakban: Futárszolgálat) végzi, a Táncvilág Sportegyesülettel (a továbbiakban: Webáruház) kötött egyedi szerződés alapján.

Kérjük, ha a házhozszállítási opciót választja, akkor vegye figyelembe a következőket:

  • A Futárszolgálat kizárólag munkanapokon, munkaidőben kézbesít. (Jellemzően 8-16 óra között.) Ezért kérjük, hogy a megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, ahol a rendelt áru átvételét biztosítani tudja.
  • A Futárszolgálat általában a felvételt követő munkanapon szállítja ki a megrendelést. A felvétel időpontjáról a Webáruház értesítést küld a rendeléskor megadott e-mail címre.
  • A rendeléskor megadott e-mail címen a Futárszolgálat email-értesítőket küld a kiszállítás további részleteiről. Az érkezett e-mail értesítőben található linkre kattintva lehetőség van a kiszállítás dátumának és helyszínének módosítására. (Flexible Delivery)
  • Az utánvéttel kért csomagokat a Futárnál csak készpénzben lehet kifizetni.
  • Ha esetleg a kézbesítés akadályba ütközik, a Futár értesítőt hagy a megadott címen, majd másnap újra megpróbálja kiszállítani a csomagot. A második kiszállítás díjmentes, viszont ha a második alkalommal sem sikerült kézbesíteni a csomagot, akkor a Futárszolgálat visszaszállítja a Webáruház részére. Újbóli kiszállításra csak a felmerült plusz költségek Vevő általi megfizetése esetén van lehetőség.
  • A szállítási és csomagolási költség egységesen 1 490 Ft. (ÁFÁ-val). 20 000 Ft feletti kiskereskedelmi rendelés esetén a szállítási költség INGYENES!
  • Kérjük vegye figyelembe, hogy a szállítás befolyásolására a Futárszolgálatnak történt átadást követően a Webáruház munkatársainak nincs lehetősége.
  • A Futárszolgálatnak történt átadást követően a csomag helyzetéről és állapotáról a Trans-O-Flex Ügyfélszolgálati elérhetőségein tud információhoz jutni: http://tofhungary.hu/kapcsolat/elerhetosegeink/

2. Személyes átvétel:

A megrendelt áru személyes átvételére, és adott esetben készpénzben történő kifizetésére a Táncvilág Sportegyesület heti rendszerességű táncóráin is lehetőség van. Ez esetben szállítási és utánvétkezelési díjat nem számít fel a Webáruház.

A lehetséges időpontokról és helyszínekről megrendelés előtt érdeklődjön a Kapcsolat oldalunkon szereplő elérhetőségeken.